به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر، غلامرضا حشمتی با بیان تبریک حلول ماه شعبان و ایام الله دهه مبارک فجر گفت ، با توجه به شرایط خاص جغرافیایی و اقلیمی مناطق جنوب کشور و استان بوشهر با رطوبت ۱۰۰ درصد و دمای بالای ۵۰ درجه موجب گردیده که طول عمر مفید تجهیزات و وسایل برقی در بوشهر کاهش یابد.مدیر عامل برق استان بوشهر افزود ، نشست گروه مقابله با خوردگی فرصت خوبی است تا از دستاوردهای نوین برای پایداری شبکه های برق از سوی سایر مناطق کشور استفاده کرد و این مهم می تواند به رضایتمندی شهروندان را در پی داشته باشد .
کفیلی مدیرکل دفتر مهندسی و راهبری شرکت توانیر بیان داشت ، شرکت برق استان از دانش و فناوری های جدید جهت پیشگیری از آسیب شرایط آب و هوایی ۹ ماه از سال گرم بوشهر استفاده نموده است و این بیانگر اهتمام ویژه مدیریت و کارکنان به منظور افزایش قابلیت اطمینان شبکه و جلب آسایش هم استانی های بوشهری است .کفیلی تصریح کرد ، بهره گیری از دانش نو در صنعت برق تاثیرات شگرفی را در مقاوم سازی تاسیسات بهمراه داشته است . و شرکت توانیر با تشکیل کارگروه های مختلف در حوزه توزیع و استفاده از تجربه همکاران در سراسر کشور گام موثری در یکپارچه سازی و انتقال تجربیات شرکت ها برداشته است .
خسروی مدیر دفتر عالی نظارت شرکت های توزیع برق کشور نیز اظهار داشت ، فلسفه بازدید های میدانی کارگروه ، کنترل کیفیت تجهیزات در حوزه طراحی و بهره برداری و اولویت بندی بودجه های تخصیصی است به گونه ای که طرح ها می بایست پیوست خوردگی داشته باشند